Om oss

Økonomiske Løsninger AS (Org. 985 743 150) eies og drives av Inger Lise Markhus og Øyvind Sørensen. Firmaet har eksistert siden 2000. Økonomiske Løsninger AS er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet av arbeidstilsynet. Alle renholdsbedrifter skal fra 01.12.12 være godkjent for å utføre renhold.

Økonomiske Løsninger AS er ett av få renholdsfirmaer som kun driver renhold til borettslag
Vi besitter gode kunnskaper om hva slags tjenester våre oppdragsgivere har behov for, da vi har kartlagt markedet for de tjenester borettslagene etterspør. Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelser, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt med borettslaget.

Vi har som mål å levere rimelige tjenester med høy kvalitet og dere som kunde i fokus. Gjennom et effektivt kontrollsystem greier vi å føre ettersyn og oppfølging av renholdet på en svært effektiv måte uten at dette rammer kvaliteten.

Vi har som målsetting å ekspandere i et moderat tempo, samtidig som vi knytter til oss dyktige og stabile medarbeidere. Dette regner vi med å oppnå ved å yte god personlig service, og vise stor fleksibilitet når det gjelder oppdragstype. Det viktigste for oss er å ha fornøyde kunder som vi kan ha et gjensidig godt samarbeide med.

Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelse, kontroll av utført renhold, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt.

Interessert i våre tjenester?

Send oss en henvendelse, så kontakter vi deg:

Interessert i våre tjenester?

Kontakt oss